Teamet

På Incopia genomsyrar supply chain och inköp hela bolaget.
Tillsammans besitter vi många års erfarenhet från roller inom strategiskt inköp, projektinköp, taktiskt och operativt inköp samt logistik och projektledning. 

Erfarenheten vi har med oss kommer från många olika branscher och flera av oss har också erfarenhet av rollen som konsult.

CECILIA SJÖQUIST

CEO

13 års erfarenhet från supply chain management. Haft strategiska roller som inköpare och varit med och byggt upp Incopia från start. Utbildad i Industriell Ekonomi med inriktning internationell affärsingenjör.

Varit verksam i följande branscher: IT & kommunikation, fordon och offshore industrin.

NATHALIE CULLENHAM CORBEUS

Talent Acquisition Specialist

8 års erfarenhet från supply chain management.
Haft roller som inköpare och kundlogistiker. Utbildad inom Inköp och Supply chain management.

Varit verksam i följande branscher: Elektronik, tillverkande industri och retail.

JOHANNA LUNDGREN

BUSINESS MANAGER VÄST

+46 702 58 55 66
johanna.lundgren@incopia.se

8 års erfarenhet från supply chain management.
Haft roller som inköpare, taktiskt och projekt.

Varit verksam i följande branscher: IT & Distribution, offshore och produktutveckling.

MATHILDA MUNCK

BUSINESS MANAGER VÄST

7 års erfarenhet från supply chain management. Haft roller som inköpare och logistikkoordinator. Utbildad Civilekonom samt en inköpsexamen från Nordiska textilakademin.

Varit verksam i följande branscher: Textilindustrin, tillverkande industri och livsmedel.

JONATHAN GRIMBERG

BUSINESS MANAGER SYD

4 års erfarenhet från rekrytering och supply chain management. Haft roller som resource manager, konsultchef och rekryterare. Utbildad inom Företagsförsäljning och marknadsföring.

Varit verksam i följande branscher: IT, konsult.

Vilka är vi?

På Incopia har vi många års specialistkompetens inom supply chain och inköp och ett brett och levande nätverk. Med konsult och rekryteringslösningar hjälper vi företag att effektivisera sina processer, minska kostnader och samtidigt öka värdet i hela leveranskedjan.
Vår breda erfarenhet och kunskap gör att vi kan navigera genom olika branscher och våra kunder återfinns överallt. Vi värdesätter långsiktiga relationer vilket genom åren har gett oss många lyckade samarbeten.

Det är viktigt för oss att skapa en arbetsmiljö och kultur där varje individ ges gynnsamma förutsättningar att utvecklas, oavsett var man befinner sig på sin karriärstege. Gemenskap och värme är centrala värden för oss vilket vi är övertygade om främjar samarbete och innovation.