Direktrekrytering

Genomförande

Omfattande stöd genom hela rekryteringsprocessen, från inledande strategisk planering till presentation av kandidater samt referenstagning och uppföljning.
Rekryteringsprocessen är tidskrävande och förutsätter en god kunskap om målgruppen. Med vårt omfattande nätverk och gedigna erfarenhet inom supply chain och inköp har vi förmågan att snabbt och effektivt identifiera och attrahera rätt kandidater.

Med vårt dedikerade stöd strävar vi alltid efter att göra rekryteringsprocessen så smidig och framgångsrik som möjligt för våra kunder.

Direktrekrytering Malmö, Göteborg

Med Incopias nätverk och erfarenhet inom supply chain och inköp hittar vi rätt kandidater

Vår process

Behovsanalys

Tillsammans med kunden genomförs en behovsanalys där vi utformar underlag för den profil och kompetens som efterfrågas.

Nätverk, Search, Annonsering

Genom ett proaktivt nätverkande jobbar vi med att ha passande kandidater tillgängliga för våra kunders behov. I tillägg till detta genomför vi profilinriktat searcharbete och annonsering.

Validering av kandidater

En första granskning och validering sker av de kandidater som vi kommit i kontakt med och ett urval görs.

Incopia - Intervju och matchning

Intervjuer genomförs med de kandidater som vi anser bäst lämpade baserat på behovsanalysen.

Presentation av kandidater

Kandidatunderlag i form av CV presenteras för kunden.

Referenstagning

För varje kandidat som anses kvalificerad att gå vidare i processen genomförs referenssamtal.

Intervju kund

Kunden väljer kandidater som de vill ta vidare i sin process och intervjuer bokas in.

Beslut

Kunden tar beslut om vilken kandidat de vill anställa och vi samordnar enligt önskemål.

Uppföljning

Avstämning med kunden för att säkerställa rätt kvalitet.

Vad innebär direktrekrytering?

Direktrekrytering står som en kärnstrategi för företag som önskar stärka sitt team med ny, kvalificerad kompetens på ett effektivt och målinriktat sätt. Genom att använda sig av direktrekrytering, öppnas dörren till en omfattande pool av potentiella kandidater, vilket inte bara inkluderar de som aktivt letar efter nya möjligheter utan också de talanger som inte nödvändigtvis är på jakt efter jobb men som kan visa sig vara ideala för just din organisation.

Hos Incopia är vi dedikerade till att guida dig genom varje steg i rekryteringsprocessen. Vi lägger stor vikt vid att förstå just dina unika behov och att matcha dessa med rätt individ, säkerställande av att varje nyrekrytering inte bara har de rätta kompetenserna utan också passar perfekt in i din företagskultur.

Det finns många fördelar med direktrekrytering

Att välja direktrekrytering innebär flera konkreta fördelar för din organisation där bland annat nedan exempel ingår:

  • Åtkomst till en större talangpool: Du når ut till passiva kandidater som kanske inte aktivt letar efter nya möjligheter men som kan vara öppna för rätt erbjudande. Detta breddar din sökning och ökar chanserna att hitta den perfekta kandidaten.
  • Snabbare rekryteringsprocess: Vi effektiviserar rekryteringsprocessen för att snabbt identifiera, engagera och säkra kandidater som är perfekt för ditt team.
  • Anpassade lösningar: Varje organisation är unik, och därför anpassar vi vår strategi för att möta just dina behov och mål.
  • Tidseffektivt: Det passar dig som vill anställa men vill att vi sköter processen för att spara tid.

Låt oss på Incopia underlätta rekryteringsprocessen

Vår rekryteringsprocess är mycket mer än bara en metod för att fylla en ledig position, det är en strategisk fördel för företag som på ett effektivt sätt vill utöka och förbättra sitt team.

Med oss vid din sida, är du väl rustad att navigera i rekryteringslandskapet med förtroende och säkerhet på att du hittar rätt person för jobbet. Vi hjälper dig omvandla dina rekryteringsutmaningar till möjligheter och driver din organisation framåt med rätt talang.

Kontakt

Kontor Väst

Mölndalsvägen 30 A, vån 3 412 63 GÖTEBORG

Kontor Syd

Hyllie Stationstorg 31, vån 11 215 32 MALMÖ