16 oktober, 2020 Cecilia Lundell

Strategisk Inköpare till Malmöområdet

Incopia är ett konsultföretag med expertis inom supply chain och inköp. Våra medarbetare arbetar bland annat med metoder och verktyg baserade på Kraljics matris samt The Purchasing chessboard. Vi hjälper företagen i Norden att reducera kostnader och öka värdet i kundens leveranskedja.

Vårt branschfokus är dels traditionell industri såsom processindustri, fordon- marin- och tillverkningsindustri men även inom områden som transport, logistik, livsmedel och konsumentvaror. Incopia samverkar med systemleverantörer för en ökad digitalisering av hela kedjan – från innovation till distribution. Vi är annorlunda eftersom vi inte bara hjälper till med analysarbetet utan även tar aktiv del i genomförandet.

Din roll
Som strategisk inköpare hos vår kund ansvarar för att utveckla företagets strategiska inköpsposition med ett långsiktigt perspektiv i åtanke. Du arbetar med leverantörer för att skapa en trygg leverantörsportfölj som balanserar ledtider, garantier, kvalité, pris och risker.

Din bakgrund för att lyckas 
Vi söker dig som är strukturerad, affärsmässig och kommunikativ. Du är analytiskt lagd, en skicklig relationsbyggare och känner dig trygg i förhandlingssituationer där du kan agera kravställare på ett sätt som främjar ett gott samarbete och goda arbetsrelationer. Du uppskattar att arbeta självständigt och har förmåga att driva ditt eget arbete framåt.
Du som söker har förmodligen en högskolexamen inom relevant område samt erfarenhet från en liknande roll som strategisk inköpare eller kategorichef. Då kontaktytorna är många både internt och externt, krävs det att du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.

Incopia erbjuder
Vi erbjuder dig en värderingsstyrd arbetsplats med högt fokus på människor, möjligheter och teknik. En arbetsgivare som erbjuder intressanta och utmanande projekt och uppdrag till sina anställda. Incopia är ett kundorienterat konsultföretag som lockar erfarna och skickliga medarbetare.

Din ansökan
Du söker tjänsten genom att skicka ditt CV och ansökan till: cecilia.lundell@incopia.se

Vid frågor, tveka inte att höra av dig till ansvarig rekryterare Cecilia Lundell på +46 735 10 96 01.

Varmt välkommen med din ansökan!