7 november, 2018 Hendrik Palm

Strategisk inköpare med vana av kategoriarbete

Incopia är ett konsultföretag med expertis inom supply chain och kvalitet.  Våra konsulter arbetar bland annat med metoder och verktyg baserade på Kraljics matris samt The Purchasing chessboard. Vi hjälper företagen i Norden att reducera kostnader och öka värdet i kundens leveranskedja.

Vårt branschfokus är dels traditionell industri såsom processindustri, fordon- marin- och tillverkningsindustri men även inom områden som transport, logistik, livsmedel och konsumentvaror. Incopia samverkar med systemleverantörer för en ökad digitalisering av hela kedjan – från innovation till distribution. Vi är annorlunda eftersom vi inte bara hjälper till med analysarbetet utan även tar aktiv del i genomförandet.

 

Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team i region syd. Placering Malmökontoret men projektet genomförs i Ljungby, Värnamo regionen.

Din roll och utmaning
Vi söker dig som arbetat ett flertal år som strategisk inköpare inom tillverkande verksamhet. Vi ser gärna att du kommer med erfarenhet inom det indirekt området vilket kan innefatta indirekt material och/eller indirekta tjänster, sk professionell services. Du bör ha arbetat med kategori indelat inköp eller åtminstone verkat i liknande processer.

Du måste ha god förhandlingsvana, där resultatet speglar företagets strategiska plan för att uppnå visionen.  Besluten som tas ska föra företagen från nuläge till önskat läge inom supply chain.

Din bakgrund för att lyckas
Du ska vara resultatinriktad och ha en förmåga att navigera i större organisationer och att driva leverantörsrelaterade frågor. Som rådgivande konsult är det viktigt att du är flexibel och kan anpassa dig utefter förutsättningarna som finns här och nu. Det mesta i ett utvecklingsprojekt som detta är ogjort och din förmåga att se nya möjligheter och utveckla arbetsmetoder är viktiga. Du har ett analytiskt sinnelag och är strukturerad i ditt arbetssätt. Du är öppen i din kommunikation och gillar att arbeta tätt ihop med dina kollegor. Detta uppdrag innebär att du kommer ta en aktiv och stor roll i kundens organisation.

Meriterande om du har erfarenhey av Robotic Process Automation (RPA) som kan liknas med digital arbetskraft – en robot som tar hand om dina manuella och administrativa uppgifter.

Incopia erbjuder dig
Vi erbjuder dig en värderingstyrd arbetsplats med högt fokus på människor, möjligheter och teknik. En arbetsgivare som erbjuder intressanta och utmanande projekt och uppdrag till sina anställda.
Incopia är ett kundorienterat konsultföretag som lockar erfarna och skickliga medarbetare.

Din ansökan

Du söker tjänsten genom att skicka ditt CV och ansökan till: mattias.stridsberg@incopia.se

Vid frågor tveka inte att höra av dig till regionchef Mattias Stridsberg, +46 70 945 89 03.