2 juni, 2020 Ulf Dahlen

Strategisk Inköpare – Göteborg

Incopia är ett konsultföretag med expertis inom supply chain och inköp. Våra medarbetare arbetar bland annat med metoder och verktyg baserade på Kraljics matris samt The Purchasing chessboard. Vi hjälper företagen i Norden att reducera kostnader och öka värdet i kundens leveranskedja.

Vårt branschfokus är dels traditionell industri såsom processindustri, fordon- marin- och tillverkningsindustri men även inom områden som transport, logistik, livsmedel och konsumentvaror. Incopia samverkar med systemleverantörer för en ökad digitalisering av hela kedjan – från innovation till distribution. Vi är annorlunda eftersom vi inte bara hjälper till med analysarbetet utan även tar aktiv del i genomförandet.

Nu söker vi för kommande uppdrag i Göteborg en Strategisk Inköpare med drygt 10 års erfarenhet med driv, engagemang, teknisk kunskap och erfarenhet. I rollen ingår att ta ett övergripande strategiskt ansvar för verksamhetens långsiktiga försörjning samt kostnadsläge för ingående material. I rollen ingår även att ta ett självständigt operativt-, och tekniskt ansvarig riktad upphandling mot leverantörer samt jobba tvärfunktionellt inom organisationen och bevaka inköpsavdelningens intressen. Uppdraget innefattar bl a leverantörsansvar, prisupphandling, avtalshantering samt kvalificering av nya leverantörer.

För rollen krävs;

  •  Strategiskt inköpserfarenhet om minst 10 år inom industriell tillverkningsindustri.
  •  Erfarenhet av att ingå i tvärfunktionella projekt och arbetsgrupper.
  •  Teknisk samt operativ erfarenhet/kompetens är meriterande oavsett branschbakgrund.
  •  Kommunikativ och nätverkande – nära relationer och samarbeten med leverantörer och kollegor.
  •  Flytande engelska och svenska, både i tal och skrift.
  •  Du ska kunna resa i tjänsten då rollen normalt medför frekventa besök hos leverantörer.

Annonsen gäller för kommande uppdrag som skall tillsättas inom en snar framtid.
Plats: Göteborg.
Tjänsten är på heltid.

Incopia erbjuder

Vi erbjuder dig en arbetsplats med högt fokus på människor, möjligheter och teknik. En arbetsgivare som erbjuder intressanta och utmanande projekt och uppdrag till sina anställda. Incopia är ett kundorienterat konsultföretag som lockar erfarna och skickliga medarbetare.

Din ansökan

Du söker tjänsten genom att skicka ditt CV och ansökan till ulf.dahlen@incopia.se
Vid frågor tveka inte att höra av dig till Business Manager Ulf Dahlén, +46 706 44 13 71