28 april, 2020 Ulf Dahlen

Strategisk Inköpare – Elektronik, Göteborg

Incopia är ett konsultföretag med expertis inom supply chain och inköp. Våra medarbetare arbetar bland annat med metoder och verktyg baserade på Kraljics matris samt The Purchasing chessboard. Vi hjälper företagen i Norden att reducera kostnader och öka värdet i kundens leveranskedja.

Vårt branschfokus är dels traditionell industri såsom processindustri, fordon- marin- och tillverkningsindustri men även inom områden som transport, logistik, livsmedel och konsumentvaror. Incopia samverkar med systemleverantörer för en ökad digitalisering av hela kedjan – från innovation till distribution. Vi är annorlunda eftersom vi inte bara hjälper till med analysarbetet utan även tar aktiv del i genomförandet.

Nu söker vi för kunds räkning i Göteborg en Strategisk Inköpare med 3-5 års erfarenhet med driv, engagemang och erfarenhet av att samarbeta med konstruktion, projekt och leverantörer. I rollen är det primära fokuset att ta det strategiska ansvaret för verksamhetens mönsterkortförsöjning och rollen innefattar leverantörsansvar, prisupphandling, teckna avtal, monitorera och säkerställa Supplier Relationship Management, kvalificering av nya leverantörer samt att driva varugruppen mönsterkort tillsammans med Supplier Team. 

För rollen krävs;

  •  Strategisk inköpare minst 3-5 år.
  •  Erfarenhet av att jobba mot projekt.
  •  Erfarenhet/kompetens inom elektronik (kretskort, mönsterkort, komponent) är meriterande.
  •  Kommunikativ och nätverkande – nära relationer och samarbeten med leverantörer.
  •  Flytande engelska och svenska, både i tal och skrift.
  •  Du ska kunna resa i tjänsten då rollen medför frekventa besök hos leverantörer.

Startdatum snarast, tjänsten gäller tillsvidare.
Plats: Göteborg.
Tjänsten är på heltid.

Incopia erbjuder

Vi erbjuder dig en arbetsplats med högt fokus på människor, möjligheter och teknik. En arbetsgivare som erbjuder intressanta och utmanande projekt och uppdrag till sina anställda. Incopia är ett kundorienterat konsultföretag som lockar erfarna och skickliga medarbetare.

Din ansökan

Du söker tjänsten genom att skicka ditt CV och ansökan till ulf.dahlen@incopia.se
Vid frågor tveka inte att höra av dig till Business Manager Ulf Dahlén, +46 706 44 13 71