25 maj, 2020 Hendrik Palm

Senior Produktionsplanerare Region Syd

Incopia är ett konsultföretag med expertis inom supply chain och inköp. Våra medarbetare arbetar bland annat med metoder och verktyg baserade på Kraljics matris samt The Purchasing chessboard. Vi hjälper företagen i Norden att reducera kostnader och öka värdet i kundens leveranskedja.

Vårt branschfokus är dels traditionell industri såsom processindustri, fordon- marin- och tillverkningsindustri men även inom områden som transport, logistik, livsmedel och konsumentvaror. Incopia samverkar med systemleverantörer för en ökad digitalisering av hela kedjan – från innovation till distribution. Vi är annorlunda eftersom vi inte bara hjälper till med analysarbetet utan även tar aktiv del i genomförandet.

Nu söker vi för kunds räkning i Malmö omgående en senior produktionsplanerare med 5-10 års erfarenhet som har driv, god kommunikationsförmåga och ett strukturerat arbetssätt. I detta uppdrag ingår ansvar för att planera flertalet produktionslinor på både kort och lång sikt. Du kommer att upprätthålla en daglig kommunikation med produktionsorganisationen, demand planners, produktägare, materialplanerare etc. I rollen ingår även möjligheten att få medverka till att utveckla planeringsprocessen genom att initiera och driva förbättringar. Erfarenhet av livsmedelsindustri, SAP samt god vana av Officepaketet är meriterande för uppdraget. 

För rollen krävs;

  •  Akademiska inriktning mot logistik/supply chain/produktionsteknik.
  •  Erfarenhet av produktionsplanering eller motsvarande, minst 3-5 år.
  •  Meriterande om du har erfarenhet av livsmedelsindustri, SAP samt goda kunskaper i Officepaketet.
  •  Kommunikativ – många interna kontakter i det dagliga arbetet.

Startdatum snarast, uppdraget sträcker sig fram till siste februari 2021.

Plats: Malmö.
Tjänsten är på heltid.

Incopia erbjuder

Vi erbjuder dig en arbetsplats med högt fokus på människor, möjligheter och teknik. En arbetsgivare som erbjuder intressanta och utmanande projekt och uppdrag till sina anställda. Incopia är ett kundorienterat konsultföretag som lockar erfarna och skickliga medarbetare.

Din ansökan

Du söker tjänsten genom att skicka ditt CV och ansökan till Mattias.stridsberg@incopia.se
Vid frågor tveka inte att höra av dig till Regionchef Mattias Stridsberg, +46 709 458903