13 januari, 2021 Ulf Dahlen

Senior inköpare med erfarenhet från byggbranschen, Göteborg

Incopia är ett konsultföretag med expertis inom supply chain och inköp. Våra medarbetare arbetar bland annat med metoder och verktyg baserade på Kraljics matris samt The Purchasing chessboard. Vi hjälper företagen i Norden att reducera kostnader och öka värdet i kundens leveranskedja.

Vårt branschfokus är dels traditionell industri såsom processindustri, fordon- marin- och tillverkningsindustri men även inom områden som transport, logistik, livsmedel och konsumentvaror. Incopia samverkar med systemleverantörer för en ökad digitalisering av hela kedjan – från innovation till distribution. Vi är annorlunda eftersom vi inte bara hjälper till med analysarbetet utan även tar aktiv del i genomförandet.

Nu söker vi för uppdrag i Göteborg en senior inköpare med erfarenhet från byggbranschen för uppdrag mot ett större infrastrukturprojekt. Uppdraget innebär tvärfunktionellt arbete i ett internationellt team med strategiskt inköp kopplat mot direkt material, tjänster och upphandling av underentreprenörer inom byggbranschen.

För denna roll krävs:

  • Minimum 5 års inköpserfarenhet.
  • Erfarenhet av kontraktsframtagning och inköp mot byggbranschen.
  • erfarenhet av upphandling av underentreprenörer mot byggbranschen.
  • Flexibilitet, förmåga att prioritera och vana av att jobba i ett högt tempo i en internationell miljö.
  • Att du är social och har lätt till samarbete och att hantera många olika kontaktytor i ditt dagliga arbete.

Plats: Göteborg

Tillträde omgående.
Tjänsten är på heltid.

Incopia erbjuder

Vi erbjuder dig en arbetsplats med högt fokus på människor, möjligheter och teknik. En arbetsgivare som erbjuder intressanta och utmanande projekt och uppdrag till sina anställda. Incopia är ett kundorienterat konsultföretag som lockar erfarna och skickliga medarbetare.

Din ansökan

Du söker tjänsten genom att skicka ditt CV och ansökan till ulf.dahlen@incopia.se
Vid frågor tveka inte att höra av dig till Business Manager Ulf Dahlén, +46 706 44 13 71