28 oktober, 2020 Ulf Dahlen

Operativa/strategiska inköpare Automotive, Göteborg

Incopia är ett konsultföretag med expertis inom supply chain och inköp. Våra medarbetare arbetar bland annat med metoder och verktyg baserade på Kraljics matris samt The Purchasing chessboard. Vi hjälper företagen i Norden att reducera kostnader och öka värdet i kundens leveranskedja.

Vårt branschfokus är dels traditionell industri såsom processindustri, fordon- marin- och tillverkningsindustri men även inom områden som transport, logistik, livsmedel och konsumentvaror. Incopia samverkar med systemleverantörer för en ökad digitalisering av hela kedjan – från innovation till distribution. Vi är annorlunda eftersom vi inte bara hjälper till med analysarbetet utan även tar aktiv del i genomförandet.

Nu söker vi för kommande uppdrag i Göteborg operativa och strategiska inköpare med 3-10 års erfarenhet från automotive. Uppdragen innebär tvärfunktionellt arbete i ett globalt team för att tillföra värde i form av kostnadsreduktion, kvalitet och och hållbarhet för kunden.

För denna roll krävs:

  • 3-10 års inköpserfarenhet från bilindustrin.
  • Flexibilitet, förmåga att prioritera och vana av att jobba i ett högt tempo.
  • Att du är social och har lätt till samarbete och att hantera många olika kontaktytor i ditt dagliga arbete.

Plats: Göteborg
Tjänsten är på heltid

Incopia erbjuder

Vi erbjuder dig en arbetsplats med högt fokus på människor, möjligheter och teknik. En arbetsgivare som erbjuder intressanta och utmanande projekt och uppdrag till sina anställda. Incopia är ett kundorienterat konsultföretag som lockar erfarna och skickliga medarbetare.

Din ansökan

Du söker tjänsten genom att skicka ditt CV och ansökan till ulf.dahlen@incopia.se
Vid frågor tveka inte att höra av dig till Business Manager Ulf Dahlén, +46 706 44 13 71