16 oktober, 2020 Cecilia Lundell

Operativa Inköpare till Öresundsregionen

Incopia är ett konsultföretag med expertis inom supply chain och inköp. Våra medarbetare arbetar bland annat med metoder och verktyg baserade på Kraljics matris samt The Purchasing chessboard. Vi hjälper företagen i Norden att reducera kostnader och öka värdet i kundens leveranskedja.

Vårt branschfokus är dels traditionell industri såsom processindustri, fordon- marin- och tillverkningsindustri men även inom områden som transport, logistik, livsmedel och konsumentvaror. Incopia samverkar med systemleverantörer för en ökad digitalisering av hela kedjan – från innovation till distribution. Vi är annorlunda eftersom vi inte bara hjälper till med analysarbetet utan även tar aktiv del i genomförandet.

Din roll
I rollen som operativ inköpare ansvarar du för de kortsiktiga inköpsbehoven och de inköp som får verksamheten att gå runt. I din rådgivande och utförande roll kommer du arbeta med att säkerställa leveranser, sköta beställningar och accept. Stor del av dina arbetsuppgifter handlar även om skapande av rapporter och KPI uppföljning.

Din bakgrund för att lyckas
Vi tror att du som söker redan har ett par års erfarenhet av att arbeta som operativ inköpare. Du har förmågan att fokusera på uppgiften samt att du förstår kundnyttan med att arbeta som konsult.
Du har lätt för att arbeta i team samtidigt som du har en självständighet att driva ditt egna arbete framåt. Det kommer att ställas krav på dig att kunna hantera mycket data och formulär samt att strukturera och filtrera sådan information. Erfarenhet av arbete i SAP ses som meriterande. Då ditt arbete innebär daglig kontakt med både externa och interna kontakter har du en naturligt social läggning. Din förmåga att kommunicera i tal och skrift på både svenska och engelska är god till avancerad.

Incopia erbjuder
Vi erbjuder dig en värderingsstyrd arbetsplats med högt fokus på människor, möjligheter och teknik. En arbetsgivare som erbjuder intressanta och utmanande projekt och uppdrag till sina anställda. Incopia är ett kundorienterat konsultföretag som lockar erfarna och skickliga medarbetare.

Din ansökan

Du söker tjänsten genom att skicka ditt CV och ansökan till: cecilia.lundell@incopia.se

Vid frågor, tveka inte att höra av dig till ansvarig rekryterare Cecilia Lundell på +46 735 10 96 01.