5 mars, 2020 Ulf Dahlen

Operativ inköpare, Göteborg

Incopia är ett konsultföretag med expertis inom supply chain och inköp. Våra medarbetare arbetar bland annat med metoder och verktyg baserade på Kraljics matris samt The Purchasing chessboard. Vi hjälper företagen i Norden att reducera kostnader och öka värdet i kundens leveranskedja.

Vårt branschfokus är dels traditionell industri såsom processindustri, fordon- marin- och tillverkningsindustri men även inom områden som transport, logistik, livsmedel och konsumentvaror. Incopia samverkar med systemleverantörer för en ökad digitalisering av hela kedjan – från innovation till distribution. Vi är annorlunda eftersom vi inte bara hjälper till med analysarbetet utan även tar aktiv del i genomförandet.

Nu söker vi för kommande uppdrag inom byggbranschen en operativ/projektinköpare till Göteborg.

Din roll

  • Du kommer att vara operativt inköpsansvarig för allt inköp kopplat mot specifika byggprojekt. Detta innebär att konkurrensutsätta material-, och tjänsteleverantörer mot marknaden via RFQ:er.
  • I rollen ingår framtagning av tidsplaner för materialleveranser samt tillträde för de underleverantörer som är kopplade mot byggnationsprojektet. Tidplanerna kommer sedan operativt ledas via platschef och projektansvarig.
  • Din input kommer efterfrågas av kalkylansvarig för projektet för att utvärdera prognostiserade kostnader löpande.
  • Som operativ inköpare kommer du även efterfrågas för framtagning av framtida systemstöd samt förbättrade inköpsprocesser hos kunden.

Meriterande:

  • Stort plus om du har erfarenhet av inköp inom byggbranschen eller har en byggteknisk bakgrund.
  • Bra om du har erfarenhet av att arbeta i Bidcon och/eller C7.
  • Entreprenadjuridisk kunskap är meriterande men inte ett krav.

Startdatum snarast, tjänsten gäller tillsvidare.
Plats: Göteborg
Tjänsten är på heltid

Incopia erbjuder

Vi erbjuder dig en arbetsplats med högt fokus på människor, möjligheter och teknik. En arbetsgivare som erbjuder intressanta och utmanande projekt och uppdrag till sina anställda. Incopia är ett kundorienterat konsultföretag som lockar erfarna och skickliga medarbetare.

Din ansökan

Du söker tjänsten genom att skicka ditt CV och ansökan till ulf.dahlen@incopia.se
Vid frågor tveka inte att höra av dig till Business Manager Ulf Dahlén, +46 706 44 13 71