26 oktober, 2020 Cecilia Lundell

Nyexaminerade inköpare för kommande uppdrag – Skåne

Incopia är ett konsultföretag med expertis inom supply chain och inköp. Våra medarbetare arbetar bland annat med metoder och verktyg baserade på Kraljics matris samt The Purchasing chessboard. Vi hjälper företagen i Norden att reducera kostnader och öka värdet i kundens leveranskedja.

Vårt branschfokus är dels traditionell industri såsom processindustri, fordon- marin- och tillverkningsindustri men även inom områden som transport, logistik, livsmedel och konsumentvaror. Incopia samverkar med systemleverantörer för en ökad digitalisering av hela kedjan – från innovation till distribution. Vi är annorlunda eftersom vi inte bara hjälper till med analysarbetet utan även tar aktiv del i genomförandet.

Din roll
För kommande uppdrag söker vi nu juniora och nyexaminerade inköpare i början av sin karriär.
Som junior inköpare får du möjlighet att växa i din roll och lära dig hur olika organisationer och arbetsätt kan se ut. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta behovs- och kostnadsanalyser, kvalitetskontroller, egna upphandlingar, operativa inköp samt skapande av underlag för inköp. På sikt kommer det finnas möjlighet att ta sig an egna projekt där du självständigt driver utveckling, värderar samt vid behov genomför förhandlingar.

Din Bakgrund
Vi tror att du har en avslutad universitetsutbildning som ingenjör, ekonom eller likvärdig eftergymnasial utbildning inom inköp, logistik eller ekonomi. Eftersom du är relativt junior i rollen som inköpare tror vi att ditt mål just nu ligger i att lära dig och utvecklas vidare inom inköp. Du har god vana av att arbeta i MS Officepaketet, speciellt Excel och PowerPoint då dessa är delar av dina vardagliga verktyg.

Som person är du social, utåtriktad och tycker om att ha många kontaktytor. Du räds inte för att ta dig an nya uppgifter och har ett öppet sinne för nya uppgifter och tillvägagångssätt.

Incopia erbjuder
Vi erbjuder dig en värderingsstyrd arbetsplats med högt fokus på människor, möjligheter och teknik. En arbetsgivare som erbjuder intressanta och utmanande projekt och uppdrag till sina anställda. Incopia är ett kundorienterat konsultföretag som lockar erfarna och skickliga medarbetare.

Din ansökan
Du söker tjänsten genom att skicka ditt CV och ansökan till: cecilia.lundell@incopia.se

Vid frågor, tveka inte att höra av dig till ansvarig rekryterare Cecilia Lundell på +46 735 10 96 01.

Varmt välkommen med din ansökan!