28 maj, 2020 Mattias Stridsberg

Lagerchef

Incopia är ett konsultföretag med expertis inom supply chain och inköp. Våra medarbetare arbetar bland annat med metoder och verktyg baserade på Kraljics matris samt The Purchasing chessboard. Vi hjälper företagen i Norden att reducera kostnader och öka värdet i kundens leveranskedja.

Vårt branschfokus är dels traditionell industri såsom processindustri, fordon- marin- och tillverkningsindustri men även inom områden som transport, logistik, livsmedel och konsumentvaror. Incopia samverkar med systemleverantörer för en ökad digitalisering av hela kedjan – från innovation till distribution. Vi är annorlunda eftersom vi inte bara hjälper till med analysarbetet utan även tar aktiv del i genomförandet.

Nu söker vi för kunds räkning i Landskrona omgående en senior Lagerchef med lång  erfarenhet och som har ett driv, god kommunikationsförmåga och ett strukturerat arbetssätt.  Pallställ, layouter, skift, inhyrda, automatisera lager, truckar, AGV, tidstyra bilar, WMS, inventeringar etc. Du som person älskar att förbättra och utveckla ändra arbetssätt och skapa nya layouter. Du har en god systemvana för att kunna se, förstå samt påverka hela flödet, du kommer att ha en ledande roll i ett affärssytembyte. Denna roll är ett konsultövertagande där man är konsult den första tiden.

 

För rollen krävs;

  •  Akademiska inriktning mot logistik/supply chain/produktionsteknik.
  •  Erfarenhet av lagerchef sedan tidigare
  •  Meriterande om du har erfarenhet av livsmedelsindustri, Dynamics samt goda kunskaper i Officepaketet.
  •  Kommunikativ – många interna kontakter i det dagliga arbetet.
  • du har en god förmåga med people skills

Startdatum snarast!

Plats: Landskrona.
Tjänsten är på heltid.