19 mars, 2020 Ulf Dahlen

Inköpare med erfarenhet av offentlig upphandling, Göteborg

Incopia är ett konsultföretag med expertis inom supply chain och inköp. Våra medarbetare arbetar bland annat med metoder och verktyg baserade på Kraljics matris samt The Purchasing chessboard. Vi hjälper företagen i Norden att reducera kostnader och öka värdet i kundens leveranskedja.

Vårt branschfokus är dels traditionell industri såsom processindustri, fordon- marin- och tillverkningsindustri men även inom områden som transport, logistik, livsmedel och konsumentvaror. Incopia samverkar med systemleverantörer för en ökad digitalisering av hela kedjan – från innovation till distribution. Vi är annorlunda eftersom vi inte bara hjälper till med analysarbetet utan även tar aktiv del i genomförandet.

Nu söker vi för kunds räkning inköpare med erfarenhet av offentlig upphandling med koppling mot fastighetsbranschen för direkt tillsättning, uppdraget är av längre karaktär.

För denna roll krävs:

  • Praktisk erfarenhet av inköpsrollen.
  • Kunskap och erfarenhet av offentlig upphandling.
  • Att du är social och har lätt till samarbete och att hantera många kontaktytor i ditt dagliga arbete.
  • Mycket meriterande om du har erfarenhet av offentlig upphandling inom fastighetsbranschen.

Startdatum snarast, tjänsten gäller tillsvidare.
Plats: Göteborg
Tjänsten är på heltid

Incopia erbjuder

Vi erbjuder dig en arbetsplats med högt fokus på människor, möjligheter och teknik. En arbetsgivare som erbjuder intressanta och utmanande projekt och uppdrag till sina anställda. Incopia är ett kundorienterat konsultföretag som lockar erfarna och skickliga medarbetare.

Din ansökan

Du söker tjänsten genom att skicka ditt CV och ansökan till ulf.dahlen@incopia.se
Vid frågor tveka inte att höra av dig till Business Manager Ulf Dahlén, +46 706 44 13 71