20 maj, 2018 Nikki Sjolander

Strategisk inköpare – Göteborg

Din roll och utmaning

Vi söker dig som arbetat minst 10år som inköpare inom fordonsindustrin. Gärna med erfarenhet inom elektronik eller/och maskinbearbetat material. Du ska ha god förhandlingsvana, där resultatet speglar företagets strategiska plan för att uppnå visionen. Besluten som tas ska föra företagen från nuläge till önskat läge inom supply chain.

 

Din bakgrund för att lyckas

Du ska vara resultatinriktad och ha en förmåga att navigera i större organisationer och att driva frågor. Viktigt är att du är flexibel och kan anpassa dig utefter förutsättningarna som finns här och nu. Du har ett analytiskt sinnelag och är strukturerad i ditt arbetssätt. Du är öppen i din kommunikation och gillar att arbeta tätt ihop med dina kollegor.

 

Incopia erbjuder dig

En värderingsstyrd arbetsplats med högt fokus på människor, möjligheter och teknik. En arbetsgivare som erbjuder intressanta och utmanande projekt och uppdrag till sina anställda. Ett kundorienterat konsultföretag som lockar erfarna och skickliga medarbetare.

 

Din ansökan

Du söker tjänsten genom att skicka ditt CV och ansökan till: work@incopia.se. Vid frågor tveka inte att höra av dig till Hendrik Palm, +46 735 18 05 32 eller Nikki Sjölander, +46 735 28 50 01.