7 april, 2018 Nikki Sjolander

SQA/SQE – Göteborg

Din roll och utmaning

Vi söker dig som är driven individ med gedigen bakgrund inom kvalité, produktionsutveckling och/eller leverantörsgranskning, för att driva leverantörsutvecklingsprojekt åt våra kunder inom tillverkande industrier och fordonssektorn. Du ska tidigare ha arbetat med Production Part Approval Process (PPAP).

Din bakgrund för att lyckas 

Vi ser gärna att du arbetat minst ett par år i liknande roll. Du har en drivkraft inom dig vilket gör dig orädd att kasta dig in i nya situationer och utmaningar. Du har god förmåga att navigera i större organisationer och att driva frågor. Du har förmågan att arbeta efter egna tidplaner och samtidigt är du noga med att samarbeta med berörda intressenter. Arbetet sker till största delen på engelska varför vi ställer krav på mycket goda kunskaper i både tal och skrift.

Incopia erbjuder dig

En värderingsstyrd arbetsplats med högt fokus på människor, möjligheter och teknik. En arbetsgivare som erbjuder intressanta och utmanande projekt och uppdrag till sina anställda. Ett kundorienterat konsultföretag som lockar erfarna och skickliga medarbetare.

Din ansökan

Du söker tjänsten genom att skicka ditt CV och ansökan till: work@incopia.se. Vid frågor tveka inte att höra av dig till Hendrik Palm, +46 735 18 05 32 eller Nikki Sjölander, +46 735 28 50 01.