28 oktober, 2019 Cecilia Sjöquist

Senior inköpare till Stenungsund

Incopia är ett konsultföretag med expertis inom supply chain och inköp. Våra medarbetare arbetar bland annat med metoder och verktyg baserade på Kraljics matris samt The Purchasing chessboard. Vi hjälper företagen i Norden att reducera kostnader och öka värdet i kundens leveranskedja.

Vårt branschfokus är dels traditionell industri såsom processindustri, fordon- marin- och tillverkningsindustri men även inom områden som transport, logistik, livsmedel och konsumentvaror. Incopia samverkar med systemleverantörer för en ökad digitalisering av hela kedjan – från innovation till distribution. Vi är annorlunda eftersom vi inte bara hjälper till med analysarbetet utan även tar aktiv del i genomförandet.

Rollen:

Till en av våra kunder i Stenungsund letar vi efter en Senior inköpare till avdelningen Upphandling & Entreprenad som kommer att ha följande ansvar:

– Köpa material/tjänster och samordna aktiviteter som är involverade i anskaffning av varor och tjänster med önskad kvalitet och leveransdatum
– Utvärdering av de kommersiella delarna av leverantörens bud (till exempel tillförlitlighet, arbetsbelastning, prissättning, leveranstider, betalnings- och leveransvillkor).
– Samordning/koordinering mellan inköp, leverans och inspektion för medelstora projekt
– Kommunikation med kundens upphandlingsrepresentant och projektledare och stor vikt vid att upprätthålla goda relationer
– Rapportering till avdelningschefen Upphandling och entreprenad

Vi söker dig med följande bakgrund:

– Master- eller kandidatexamen inom (kommersiell) teknik eller jämförbar relevant erfarenhet
– Minst 5 års relevant erfarenhet av Supply Chain Management
– Mycket goda engelska kunskaper.
– Erfarenhet från petrokemi och/eller olja och gas
– Erfarenhet från att jobba i projekt & projektfaser

Som person uppskattar du utmaningar och är lösningsorienterad. Du tycker om att arbeta i högt tempo med mycket koordinering och många kontaktytor. Då rollen innebär stort ansvar är du inte rädd för att ta egna beslut och att jobba självständigt/driva dina projekt framåt.
Du trivs med att jobba i flerföretagsmiljö och är en relationsbyggare som är duktig på att skapa goda relationer med såväl leverantörer, ledning, kunder, supportorganisation och projektgrupp.

Incopia erbjuder

Vi erbjuder dig en arbetsplats med högt fokus på människor, möjligheter och teknik. En arbetsgivare som erbjuder intressanta och utmanande projekt och uppdrag till sina anställda. Incopia är ett kundorienterat konsultföretag som lockar erfarna och skickliga medarbetare.

Din ansökan

Du söker tjänsten genom att skicka ditt CV och ansökan till: cecilia.sjoquist@incopia.se
Vid frågor, hör av dig till Business Unit Manager Cecilia Sjöquist, tel; 0735-180584 email:  cecilia.sjoquist@incopia.se