2 maj, 2019 Cecilia Karlson-Martell

Senior inköpare med erfarenhet av större industriprojekt

Incopia är ett konsultföretag med expertis inom Supply chain och kvalitet.  Våra konsulter arbetar bland annat med metoder och verktyg baserade på Kraljics matris samt The Purchasing chessboard. Vi hjälper företagen i Norden att reducera kostnader och öka värdet i kundens leveranskedja.

Vårt branschfokus är dels traditionell industri såsom processindustri, fordon- marin- och tillverkningsindustri men även inom områden som transport, logistik, livsmedel och konsumentvaror. Incopia samverkar med systemleverantörer för en ökad digitalisering av hela kedjan – från innovation till distribution. Vi är annorlunda eftersom vi inte bara hjälper till med analysarbetet utan även tar aktiv del i genomförandet.

Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team. Projektet genomförs i Stenungsund.

Din roll och utmaning

Vi söker dig som är tekniskt lagd senior inköpare med bakgrund inom projektinköp. Det är viktigt att personen som söker har erfarenhet av större industriprojekt, gärna inom kemi, pulp&paper eller oil&gas då kunden arbetar med många större projekt. I rollen som senior inköpare har man många kontaktytor i diverse projekt samt discipliner, vilket sätter prov på ens kommunikativa förmåga samt förmågan att kunna prioritera. Som senior inköpare ansvarar du för att driva förhandlingar och att upprätta nya kontrakt och avtal. Det kan även förekomma kostnads- och inköpsanalyser. Samtidigt är det i rollen viktigt att kunna prioritera och att ta snabba beslut.

Din bakgrund

Personen vi söker har teknisk utbildning och flera års erfarenhet från inköp, avtal och förhandling mot industri. Du behöver vara orädd, resultatinriktad och hungrig på att göra ett bra jobb och att driva dina ärenden framåt. Som person är du en ”doer” som tycker om att ha många bollar i luften, flera kontaktytor och att jobba mot deadlines, samtidigt behöver du ha en analytisk ådra och förmåga att jobba strategiskt med kvalitet i fokus. Att kunna prioritera är viktigt.
Du behärskar svenska och engelska obehindrat både i tal och skrift. Meriterande är om du har erfarenhet av att jobba i SAP.

Som rådgivande konsult är det viktigt att du är flexibel och kan anpassa dig utefter förutsättningarna som finns här och nu. Du är öppen i din kommunikation och gillar att arbeta tätt ihop med dina kollegor.

Incopia erbjuder dig

Vi erbjuder dig en värderingstyrd arbetsplats med högt fokus på människor, möjligheter och teknik. En arbetsgivare som erbjuder intressanta och utmanande projekt och uppdrag till sina anställda.
Incopia är ett kundorienterat konsultföretag som lockar erfarna och skickliga medarbetare.

Din ansökan

Du söker tjänsten genom att skicka ditt CV och ansökan till: cecilia.karlson-martell@incopia.se

Vid frågor tveka inte att höra av dig till Business Unit Manager Cecilia Karlson Martell 0735-180584 eller maila till cecilia.karlson-martell@incopia.se