7 april, 2018 Nikki Sjolander

Projektinköpare – flera orter

Nu söker vi för snarast tillträde 2 erfarna Projektinköpare med placering i Göteborg och Malmö.

Din roll och utmaningI

I detta uppdrag kommer du arbeta i projektform hos en av våra viktigaste kunder. Vår uppdragsgivare är ett starkt varumärke i regionen och är marknadsledande inom sitt produktsortiment. I projekten som löper från R&D till produktion och distribution kommer du arbeta med sourcingfrågor, avtalsfrågor, förhandlingar och kvalitetsuppföljning av leverantörer bla. Ett av målen är att uppfylla kontraktskraven, tidplaner, budget och kommer att utgöra viktiga delar i din leverans. Rollen kräver en skicklig yrkesman med god praktisk erfarenhet och god förståelse för både kommersiella och tekniska sidan av supply chain.

Som konsult på Incopia du kommer att fungera som kundens representant och ansvara för initiera, hantera och slutförandet inköp av material inom tillverknings- industrin. I din roll kommer du att agera självständigt. Du kommer att vara i direkt kontakt med kunder, leverantörer, anställda på en daglig basis.

Din bakgrund för att lyckas 

Vi ser gärna att du arbetat minst ett par år i liknande roll och att du har en relevant inköpsutbildning. Du har en drivkraft inom dig vilket gör dig orädd att kasta dig in i nya situationer och utmaningar. Du har god förmåga att navigera i större organisationer och att driva frågor. Du har förmågan att arbeta efter egna tidplaner och samtidigt är du noga med att samarbeta med berörda intressenter. Arbetet sker till största delen på engelska varför vi ställer krav på mycket goda kunskaper i både tal och skrift.

Incopia erbjuder dig

En värderingsstyrd arbetsplats med högt fokus på människor, möjligheter och teknik. En arbetsgivare som erbjuder intressanta och utmanande projekt och uppdrag till sina anställda. Ett kundorienterat konsultföretag som lockar erfarna och skickliga medarbetare.

Din ansökan

Du söker tjänsten genom att skicka ditt CV och ansökan till: work@incopia.se. Vid frågor tveka inte att höra av dig till Hendrik Palm, +46 735 18 05 32 eller Nikki Sjölander, +46 735 28 50 01.