21 januari, 2020 Cecilia Sjöquist

Projektinköpare till Stenungsund

Incopia är ett konsultföretag med expertis inom Supply chain och kvalitet.  Våra konsulter arbetar bland annat med metoder och verktyg baserade på Kraljics matris samt The Purchasing chessboard. Vi hjälper företagen i Norden att reducera kostnader och öka värdet i kundens leveranskedja.

Vårt branschfokus är dels traditionell industri såsom processindustri, fordon- marin- och tillverkningsindustri men även inom områden som transport, logistik, livsmedel och konsumentvaror. Incopia samverkar med systemleverantörer för en ökad digitalisering av hela kedjan – från innovation till distribution. Vi är annorlunda eftersom vi inte bara hjälper till med analysarbetet utan även tar aktiv del i genomförandet.

Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team. Projektet genomförs i Stenungsund och löper till att börja med ett år framåt.

Din roll och utmaning

Vi söker dig som är inköpare med bakgrund inom projektinköp. Det är meriterande om du som söker har erfarenhet från industriprojekt. I rollen som projektinköpare har du många kontaktytor inom olika discipliner i de olika projekten samt externt med kund och leverantör. Detta förutsätter en god kommunikativ förmåga.
Tjänsten innebär även en hel del administrativt arbete.

Din bakgrund

Personen vi söker har flera års erfarenhet från inköp mot industri. Du behöver vara orädd, resultatinriktad och hungrig på att driva dina ärenden framåt. Som person är du en ”doer” som tycker om att ha många bollar i luften, flera kontaktytor och att jobba mot deadlines. Du är lösningsorienterad, tycker om en utmaning och ser möjligheter istället för problem.
Du behärskar svenska och engelska obehindrat både i tal och skrift.
Meriterande är om du har erfarenhet av att jobba i SAP och om du har teknisk bakgrund.

Som rådgivande konsult är det viktigt att du är flexibel och kan anpassa dig utefter förutsättningarna som finns här och nu. Du är öppen i din kommunikation och gillar att arbeta tätt ihop med dina kollegor.

Incopia erbjuder dig

Vi erbjuder dig en arbetsplats med högt fokus på människor, möjligheter och teknik. En arbetsgivare som erbjuder intressanta och utmanande projekt och uppdrag till sina anställda.
Incopia är ett kundorienterat konsultföretag som lockar erfarna och skickliga medarbetare.

Din ansökan

Du söker tjänsten genom att skicka ditt CV och ansökan till: cecilia.sjoquist@incopia.se

Vid frågor, hör av dig till Business Unit Manager Cecilia Sjöquist tel; 0735-180584 eller maila till cecilia.sjoquist@incopia.se