11 mars, 2019 Cecilia Karlson-Martell

Projektinköpare till Stenungsund

Incopia är ett konsultföretag med expertis inom supply chain och inköp. Våra medarbetare arbetar bland annat med metoder och verktyg baserade på Kraljics matris samt The Purchasing chessboard. Vi hjälper företagen i Norden att reducera kostnader och öka värdet i kundens leveranskedja.

Vårt branschfokus är dels traditionell industri såsom processindustri, fordon- marin- och tillverkningsindustri men även inom områden som transport, logistik, livsmedel och konsumentvaror. Incopia samverkar med systemleverantörer för en ökad digitalisering av hela kedjan – från innovation till distribution. Vi är annorlunda eftersom vi inte bara hjälper till med analysarbetet utan även tar aktiv del i genomförandet.

Nu söker vi för för kommande uppdrag en projektinköpare till Stenungsund.

Din roll

Som projektinköpare fungerar du som spindel i nätet. Du kommer ha många olika kontaktytor – både internt och extern. Detta ställer höga krav på din förmåga att kommunicera. Inköpsarbetet är varierande och kan vara allt från att hantera ordrar till  leveransplanering/uppföljning och tillhörande administration. Det är viktigt att kunna prioritera och driva sina ärenden. Du behöver kunna hantera högt tempo och att koordinera bollar/information från många olika håll. Vi önskar att du har SAP erfarenhet.
Arbetet sker till största delen på svenska men också på engelska varför vi ställer krav på goda kunskaper i både tal och skrift.

Din bakgrund för att lyckas

Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta som inköpare, helst mot projekt. En viktig faktor är att du har förmågan fokusera på uppgiften samt att du förstår kundnyttan med att arbeta som konsult.
Du har en god förmåga att arbeta i team samtidigt som du har en självständighet att driva ditt egna arbete framåt. Det ställs krav på dig att kunna hantera mycket data och formulär och att strukturera och filtrera sådan information. Du är engagerad och tycker om att ha många bollar i luften samtidigt.

Incopia erbjuder

Vi erbjuder dig en värderingsstyrd arbetsplats med högt fokus på människor, möjligheter och teknik. En arbetsgivare som erbjuder intressanta och utmanande projekt och uppdrag till sina anställda. Incopia är ett kundorienterat konsultföretag som lockar erfarna och skickliga medarbetare.

Din ansökan

Du söker tjänsten genom att skicka ditt CV och ansökan till: cecilia.karlson-martell@incopia.se
Märk din ansökan med ”Projektinköpare Stenungsund”.

Vid frågor tveka inte att höra av dig till Business Unit Manager Cecilia Karlson Martell, +46 735 18 05 84, cecilia.karlson-martell@incopia.se