14 maj, 2019 Cecilia Karlson-Martell

Projektinköpare med teknisk bakgrund

Incopia är ett konsultföretag med expertis inom Supply chain och kvalitet.  Våra konsulter arbetar bland annat med metoder och verktyg baserade på Kraljics matris samt The Purchasing chessboard. Vi hjälper företagen i Norden att reducera kostnader och öka värdet i kundens leveranskedja.

Vårt branschfokus är dels traditionell industri såsom processindustri, fordon- marin- och tillverkningsindustri men även inom områden som transport, logistik, livsmedel och konsumentvaror. Incopia samverkar med systemleverantörer för en ökad digitalisering av hela kedjan – från innovation till distribution. Vi är annorlunda eftersom vi inte bara hjälper till med analysarbetet utan även tar aktiv del i genomförandet.

Din roll och utmaning

Vi söker dig som är projektinköpare med teknisk bakgrund. I rollen som projektinköpare har du stor kontaktyta både internt och externt vilket förutsätter att du har en god kommunikativ förmåga. Projektinköparen ansvarar bland annat för leverantörsval, projektrelaterade inköp och leveranser, uppföljning och sitter som spindeln i nätet. Du driver även förhandlingar och kan upprätta nya avtal. Du har tät kontakt med övriga projektmedlemmar och hanterar tillhörande administration. Det är viktigt att kunna prioritera och driva sina ärenden utefter projektens tidsplaner.

Din bakgrund

Personen vi söker har några års erfarenhet från projektrelaterat inköp. Du har även teknisk bakgrund och gärna en relevant utbildning.
Du behöver vara orädd, kommunikativ och resultatinriktad och mån om att driva dina ärenden framåt. Som person tycker du om att ha många bollar i luften, flera kontaktytor och att jobba mot deadlines. Arbetet sker både på svenska och engelska varför vi ställer krav på goda kunskaper i både tal och skrift.
Meriterande är om du har erfarenhet av att jobba i JEEVES.

Som rådgivande konsult är det viktigt att du är flexibel och kan anpassa dig utefter förutsättningarna som finns här och nu. Du är öppen i din kommunikation och gillar att arbeta tätt ihop med dina kollegor.

Incopia erbjuder dig

Vi erbjuder dig en värderingstyrd arbetsplats med högt fokus på människor, möjligheter och teknik. En arbetsgivare som erbjuder intressanta och utmanande projekt och uppdrag till sina anställda.
Incopia är ett kundorienterat konsultföretag som lockar erfarna och skickliga medarbetare.

Din ansökan

Du söker tjänsten genom att skicka ditt CV och ansökan till: cecilia.karlson-martell@incopia.se

Vid frågor tveka inte att höra av dig till Business Unit Manager Cecilia Karlson Martell 0735-180584 eller maila till cecilia.karlson-martell@incopia.se