4 mars, 2019 Cecilia Karlson-Martell

Orderadministratör region väst

Incopia är ett konsultföretag med expertis inom supply chain och inköp. Våra medarbetare arbetar bland annat med metoder och verktyg baserade på Kraljics matris samt The Purchasing chessboard. Vi hjälper företagen i Norden att reducera kostnader och öka värdet i kundens leveranskedja.

Vårt branschfokus är dels traditionell industri såsom processindustri, fordon- marin- och tillverkningsindustri men även inom områden som transport, logistik, livsmedel och konsumentvaror. Incopia samverkar med systemleverantörer för en ökad digitalisering av hela kedjan – från innovation till distribution. Vi är annorlunda eftersom vi inte bara hjälper till med analysarbetet utan även tar aktiv del i genomförandet.

Din roll och bakgrund för att lyckas

Vi söker en Orderadministratör till vår kund i Göteborg.

Som Orderadministratör stöttar du säljavdelningen med hantering av inkommande ordrar. Du kommer att jobba tätt i en grupp och det är viktigt att du är en lagspelare. Du behöver kunna hantera många bollar i luften, ofta under högt tempo – vilket ställer krav på att du har förmågan att arbeta ordningsamt och prioritera.
Du har även daglig kontakt med kunder och leverantörer och du behöver därför vara duktig på att kommunicera.
Vi söker dig som är social, driven och har erfarenhet från liknande roll. Ett stort plus är om du jobbat med webbdesign tidigare.
För rätt person finns möjlighet att utvecklas.

Svenska och Engelska i tal och skrift är ett krav.

Incopia erbjuder

Vi erbjuder dig en värderingsstyrd arbetsplats med högt fokus på människor, möjligheter och teknik. En arbetsgivare som erbjuder intressanta och utmanande projekt och uppdrag till sina anställda. Incopia är ett kundorienterat konsultföretag som lockar erfarna och skickliga medarbetare.

Din ansökan

Du söker tjänsten genom att skicka ditt CV och ansökan till: cecilia.karlson-martell@incopia.se

Vid frågor tveka inte att höra av dig till Business Unit Manager Cecilia Karlson Martell, tel: +46 735 18 05 84