19 januari, 2018 Nikki Sjolander

Operativ inköpare – Göteborg

Din roll och utmaning

Vi söker dig som har relevant utbildning inom inköp och några års erfarenhet av tillverkningsindustrin är en merit men ej ett krav. Alternativt har du arbetat inom konsultbranschen som konsult inom inköp av tekniska komponenter eller professionella tjänster. Som inköpare på Incopia, fungerar du som spindel i nätet mellan företaget och leverantörerna. Inköpsarbete är varierande och kan vara allt från att knacka en order till att förhandla ett större ramavtal. Arbetet sker till största delen på engelska varför vi ställer krav på mycket goda kunskaper i både tal och skrift.

Din bakgrund för att lyckas 

Du ska vara nyfiken och känna en motivation att hela tiden arbeta med ständiga förbättringar. Du har en drivkraft inom dig vilket gör dig orädd att kasta dig in i nya situationer och utmaningar. Du ska ha en öppenhet mot att arbeta med nya produkter, nya människor och nya miljöer på ett prestigelöst tillvägagångssätt.

Incopia erbjuder dig

En värderingsstyrd arbetsplats med högt fokus på människor, möjligheter och teknik. En arbetsgivare som erbjuder intressanta och utmanande projekt och uppdrag till sina anställda. Ett kundorienterat konsultföretag som lockar erfarna och skickliga medarbetare.

Din ansökan

Du söker tjänsten genom att skicka ditt CV och ansökan till: work@incopia.se. Vid frågor tveka inte att höra av dig till Hendrik Palm, +46 735 18 05 32 eller Nikki Sjölander, +46 735 28 50 01.