20 december, 2019 Cecilia Sjöquist

Operativa inköpare till Göteborg & Mölndal

Incopia är ett konsultföretag med expertis inom supply chain och inköp. Våra medarbetare arbetar bland annat med metoder och verktyg baserade på Kraljics matris samt The Purchasing chessboard. Vi hjälper företagen i Norden att reducera kostnader och öka värdet i kundens leveranskedja.

Vårt branschfokus är dels traditionell industri såsom processindustri, fordon- marin- och tillverkningsindustri men även inom områden som transport, logistik, livsmedel och konsumentvaror. Incopia samverkar med systemleverantörer för en ökad digitalisering av hela kedjan – från innovation till distribution. Vi är annorlunda eftersom vi inte bara hjälper till med analysarbetet utan även tar aktiv del i genomförandet.

Nu söker vi för för kommande uppdrag operativa inköpare till Göteborg/Mölndal.

Din roll

Som operativ inköpare fungerar du som spindel i nätet. Detta ställer höga krav på din förmåga att kommunicera och att hantera mycket information. Inköpsarbetet är varierande och innebär allt från att lägga ordrar till lageroptimering och leveransplanering samt uppföljning. Du kommer att ha mycket kontakt med leverantörer.
Arbetet sker till största delen på svenska men också på engelska varför vi ställer krav på goda kunskaper i både tal och skrift.

Din bakgrund för att lyckas

Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta som operativ inköpare. Viktigt är att du har förmågan fokusera på uppgiften samt att du förstår kundnyttan med att arbeta som konsult.
Du har en god förmåga att arbeta i team samtidigt som du har en självständighet att driva ditt egna arbete framåt. Det ställs krav på dig att kunna hantera mycket data och formulär och att strukturera och filtrera sådan information. Du är engagerad och tycker om att ha många bollar i luften samtidigt. Meriterande är om du jobbat med kund- och leverantörs- relationer tidigare och har förhandlingsvana.

Incopia erbjuder

Vi erbjuder dig en arbetsplats med högt fokus på människor, möjligheter och teknik. En arbetsgivare som erbjuder intressanta och utmanande projekt och uppdrag till sina anställda. Incopia är ett kundorienterat konsultföretag som lockar erfarna och skickliga medarbetare.

Din ansökan

Du söker tjänsten genom att skicka ditt CV och ansökan till cecilia.sjoquist@incopia.se
Vid frågor tveka inte att höra av dig till Business Unit Manager Cecilia Sjöquist, +46 735 18 05 84