27 februari, 2019 Cecilia Karlson-Martell

Materialplanerare region Väst

Incopia är ett konsultföretag med expertis inom supply chain och inköp. Våra medarbetare arbetar bland annat med metoder och verktyg baserade på Kraljics matris samt The Purchasing chessboard. Vi hjälper företagen i Norden att reducera kostnader och öka värdet i kundens leveranskedja.

Vårt branschfokus är dels traditionell industri såsom processindustri, fordon- marin- och tillverkningsindustri men även inom områden som transport, logistik, livsmedel och konsumentvaror. Incopia samverkar med systemleverantörer för en ökad digitalisering av hela kedjan – från innovation till distribution. Vi är annorlunda eftersom vi inte bara hjälper till med analysarbetet utan även tar aktiv del i genomförandet.

Din roll och bakgrund för att lyckas

Vi söker en strukturerad och driven materialplanerare för vår kund i Göteborg.

Som Materialplanerare ansvarar du för materialbeställning, tillgänglighet och schemaläggning utav lagernivåer så att produktionen kan säkerställa deras sortiment och inflöde av material. Det är viktigt att kunna hantera många bollar i luften, ofta under högt tempo – vilket ställer krav på att du har förmågan att arbeta ordningsamt och prioritera.
Du har även daglig kontakt med leverantörer och du behöver därför vara duktig på att kommunicera.

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet från liknande roll och relevant utbildning. Som person är du positiv, tycker om problemlösning och driver gärna ärenden för att hitta bra lösningar och förbättringsområden. Du är inte rädd för att ta egna initiativ och växer med ansvar. Du ser möjligheter och är öppen för nya idéer. Det är även bra om du tycker om att arbeta med siffror och att analysera statistisk information.

Incopia erbjuder

Vi erbjuder dig en värderingsstyrd arbetsplats med högt fokus på människor, möjligheter och teknik. En arbetsgivare som erbjuder intressanta och utmanande projekt och uppdrag till sina anställda. Incopia är ett kundorienterat konsultföretag som lockar erfarna och skickliga medarbetare.

Din ansökan

Du söker tjänsten genom att skicka ditt CV och ansökan till: cecilia.karlson-martell@incopia.se

Vid frågor tveka inte att höra av dig till Business Unit Manager Cecilia Karlson Martell, tel: +46 735 18 05 84