4 juni, 2019 Mattias Stridsberg

Global Category Manager

Incopia är ett konsultföretag med expertis inom supply chain och inköp. Våra medarbetare arbetar bland annat med metoder och verktyg baserade på Kraljics matris samt The Purchasing chessboard. Vi hjälper företagen i Norden att reducera kostnader och öka värdet i kundens leveranskedja.

Vårt branschfokus är dels traditionell industri såsom processindustri, fordon- marin- och tillverkningsindustri men även inom områden som transport, logistik, livsmedel och konsumentvaror. Incopia samverkar med systemleverantörer för en ökad digitalisering av hela kedjan – från innovation till distribution. Vi är annorlunda eftersom vi inte bara hjälper till med analysarbetet utan även tar aktiv del i genomförandet.

Nu söker vi en senior medarbetare för en spännande roll till vår kund i region Syd.

Din roll

Vårt kundprojekt bygger på att skapa nya förutsättningar och förändringar i ett befintligt arbetsflöde. I din rådgivande och utförande roll i kundprojektet kommer du arbeta med att arbeta med kategoristyrt inköps, i denna rollen är det mer utveckling än förvaltning, där man med sin erfarenhet ska kunna ta ledning och föra fram kategoristyrningen i rätt riktning för kundbolagets absolut bästa förutsättningar.

 

Din bakgrund för att lyckas

Vi söker efter dig som har minst fem års erfarenhet av kategoristyrt inköpsarbete. En viktig faktor är att du har förmågan att i fokusera på uppgiften samt att du förstår kundnyttan.

Du kommer att hålla ett högt fokus men även möjligheten att kunna påverka mycket. Erfarenhet av WCM samt från förpackningsindustrin är ett krav. Kunden är inne i en expansiv och spännande fas. Du är van vid att verka i både små och stora organisationer och förstår vikten av nätverkande för att lyckas!

 

Incopia erbjuder
Vi erbjuder dig en värderingsstyrd arbetsplats med högt fokus på människor, möjligheter och teknik. Vi är en arbetsgivare som erbjuder intressanta och utmanande projekt och uppdrag till sina anställda. Incopia är ett kundorienterat konsultföretag som lockar erfarna och skickliga medarbetare, och givetvis spännande kunder inom olika branscher. Som medarbetare hos oss finner du nära 400års gemensam kompetens inom inköp som gör att vi tillsammans blir starka!

Din ansökan

Du söker tjänsten genom att skicka ditt CV och ansökan till: mattias.stridsberg@incopia.se

Vid frågor tveka inte att höra av dig till regionchef Mattias Stridsberg, +46 70 945 89 03.