6 februari, 2019 Cecilia Karlson-Martell

Driven strategisk inköpare till uppdrag i Järfälla, Stockholms län

Incopia är ett konsultföretag med expertis inom Supply chain och kvalitet.  Våra konsulter arbetar bland annat med metoder och verktyg baserade på Kraljics matris samt The Purchasing chessboard. Vi hjälper företagen i Norden att reducera kostnader och öka värdet i kundens leveranskedja.

Vårt branschfokus är dels traditionell industri såsom processindustri, fordon- marin- och tillverkningsindustri men även inom områden som transport, logistik, livsmedel och konsumentvaror. Incopia samverkar med systemleverantörer för en ökad digitalisering av hela kedjan – från innovation till distribution. Vi är annorlunda eftersom vi inte bara hjälper till med analysarbetet utan även tar aktiv del i genomförandet.

Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team. Projektet genomförs i Järfälla, Stockholms län.

Din roll och utmaning

Vi söker dig som är strategisk inköpare, driven som person, och som tycker det är kul att jobba med förändring. Vår kund har en relativt ung Supply chain avdelning som har behov av struktur.
Dina uppgifter kommer bland annat bestå av generellt inköp, förhandling, avtal och leverantörsrelationer. Du kommer även vara med och påverka inköpsprocessen. Det kan även förekomma kostnads- och inköpsanalyser. Kunden är verksam inom förpackningsbranschen.

Din bakgrund

Personen vi söker har några års erfarenhet från inköp, avtal och förhandling. Du behöver vara resultatinriktad och hungrig på att göra ett bra jobb. Du bör även vara orädd och ha en förmåga att navigera i större organisationer och att driva leverantörsrelaterade frågor.
Som rådgivande konsult är det viktigt att du är flexibel och kan anpassa dig utefter förutsättningarna som finns här och nu. Det mesta i ett utvecklingsprojekt som detta är ogjort och din förmåga att se nya möjligheter och utveckla arbetsmetoder är viktig.
Du är öppen i din kommunikation och gillar att arbeta tätt ihop med dina kollegor.

Meriterande är om du har erfarenhey av Robotic Process Automation (RPA) som kan liknas med digital arbetskraft – en robot som tar hand om dina manuella och administrativa uppgifter.

Incopia erbjuder dig

Vi erbjuder dig en värderingstyrd arbetsplats med högt fokus på människor, möjligheter och teknik. En arbetsgivare som erbjuder intressanta och utmanande projekt och uppdrag till sina anställda.
Incopia är ett kundorienterat konsultföretag som lockar erfarna och skickliga medarbetare.

Din ansökan

Du söker tjänsten genom att skicka ditt CV och ansökan till: cecilia.karlson-martell@incopia.se

Vid frågor tveka inte att höra av dig till Business Unit Manager Cecilia Karlson Martell 0735-180584 eller maila till cecilia.karlson-martell@incopia.se