14 februari, 2018 Incopia

Affärsområdeschef till Incopia i syd

Incopia är ett konsultföretag med expertis inom supply chain och inköp. Våra konsulter arbetar bland annat med metoder och verktyg baserade på Kraljics matris samt The Purchasing chessboard. Vi hjälper företagen i Norden att reducera kostnader och öka värdet i kundens leveranskedja.

Vårt branschfokus är dels traditionell industri såsom processindustri, fordon- marin- och tillverkningsindustri men även inom områden som transport, logistik, livsmedel och konsumentvaror. Incopia samverkar med systemleverantörer för en ökad digitalisering av hela kedjan – från innovation till distribution. Vi är annorlunda eftersom vi inte bara hjälper till med analysarbetet utan även tar aktiv del i genomförandet.

Incopia Sverige AB ingår i Ingenio Consulting Group – som består av flera specialiserade konsultföretag som hjälper industri- och tjänsteföretag att bli bättre, mer effektiva och mer lönsamma.

Nu söker vi dig som arbetat med Inköp och vill driva vår konsultaffär i södra Sverige med bas i Malmö och vårt kontor i Turning Torson!

 

Din roll och utmaning

Du skall få ta en central roll i Incopia Sverige med resultatansvar för din verksamhet i södra Sverige. Du arbetar dagligen med införsäljning av våra tjänster samt arbeta med att hitta och attrahera nya kollegor till konsultverksamheten.

Du kommer möta uppdragsgivare för att hjälpa dem att bli bättre på sin kärnverksamhet. Genom analys och branschkunnande presenterar du konsulter, lösningar, tjänster och produkter till kunderna som skapar vår affär. Du ansvarar för försäljningsarbetet operativt samtidigt som du är ansvarig för att rekrytera rätt medarbetare till uppdragen och de kunder du skapat samarbete med.

Incopia söker dig med energi och egen ”motor och kompass” som har arbetat med inköp eller logistik under ett antal år men utvecklas i rollen som ledare av konsultverksamhet. Din förmåga att bygga relationer, vara vetgirig och affärsmässig utgör grunden för att du kommer trivas. Du har med fördel bakgrund inom inköp av tjänster, tekniskt intresse samt gärna erfarenhet av konsultverksamhet.

De flesta bolag vi arbetar med verkar inom områden som IT, produktutveckling, förnyelsebar energi, hållbara byggprojekt och digitalisering. I din roll kommer du att agera självständigt. Du är i direkt kontakt med inköpschefer, logistikchefer, leverantörer och anställda på en daglig basis.

Rollen kräver en engagerad yrkesperson med praktisk erfarenhet och god förståelse för hur inköpsorganisationer fungerar.

Din bakgrund för att lyckas:

 • Relevant akademisk utbildning
 • Relevant erfarenhet från att arbetat inom inköpsorganisation
 • Färdigheter för förhandlingsteknik, performance management och KPI utvärderingar.
 • Dokumenterade färdigheter för att möta kunders behov
 • Flytande i svenska och engelska språket, både i tal och skrift
 • Stor IT mognad, speciell erfarenhet med Office, molntjänster samt sociala medier

Din karaktär för att trivas:

 • Du har mognaden och förståelsen av att affärer skapas mellan människor och genom tillit och professionalism.
 • Du vet att resultat kommer utav kreativt arbete, inte av sig självt.
 • Vi tror att du har en snabb analytisk förmåga och hellre provar dig fram än att låta det perfekta bli det godas fiende.
 • Du har humor och bidrar till att ha kul på jobbet
 • Du gillar att vinna

Incopia erbjuder dig :

 • En värderingsstyrd organisation
 • Ett bolag med högt fokus på människor, möjligheter och utveckling
 • En arbetsgivare som erbjuder intressanta och utmanande projekt och uppdrag till sina anställda
 • Flera konkurrenskraftiga villkor med fokus på medarbetarnöjdhet och resultat.
 • Ett kundorienterat konsultföretag som lockar erfarna och skickliga medarbetare

Din ansökan:

Du söker tjänsten omgående genom att skicka din CV och ansökan till rollen på e-mail hendrik.palm@incopia.se  Vid frågor tveka inte att höra av dig till Hendrik Palm, 0735 18 05 32 eller Matthias Wennerström +46 735 18 05 30.

 

 

**Incopia har gjort sitt mediaval för denna rekrytering och undanber sig bestämt samtal från rekryteringsföretag, bemanningsföretag, annonseringsföretag eller motsvarande bolag.***